نوشته شده توسط : روغن شترمرغ اصل

خرید اینترنتی چسب لاغری ران و ساق پا

چسب لاغری ران ، چسب لاغری ساق پا ، چسب لاغری Wonder Patch ، چسب لاغری ران و ساق پا Wonder Patch

فروشگاه اینترنتی آریانا بهشت از چسب اسلیم پچ بهتر بوده و مصرف آن برخلاف اسلیم پچ که هر روزه است یک روز در میان می باشد.

راههای برای لاغر کردن ران و ساق پا

برای لاغری ران و ساق پا روش های مختلفی است که به آن می پردازیم.قدم زدن به میزان ۵ هزار تا ۱۰ هزار در روز که معادل سه تا شش و نیم کیلومتر است ران شما را لاغر می کند.یکی دیگر از روشهای لاغری ران و ساق پا دودین روی پله ها می باشد به مدت نیم ساعت.طناب زدن هم کاملا برای برای لاغری ساق و ران پا تایید شده است.حرکت پروانه هم برای لاغری ران و ساق پا توصیه میشود.دوچرخه سواری هم چربی های ران پا را می سوزاند.یکی از مفرح ترین روشهای لاغری ران پا نیز رقصیدن است.راه دیگر لاغری دنبال کردن یک ورزش است.راه دیگر انجام حرکت لانج است.سعی کنید کالری سوزانده شده در روز بیشتر از کالری دریافتی تان باشد.هرگز به دنبال گشنگی کشیدن نباشید که تاثیرش عکس خواهد بود.در شب کمتر از وعده های دیگر غذا بخورید.و در آخر به شما توصیه می کنیم آب زیاد بنوشید.راه های دیگری هم وجود دارد مانند خرید اینترنتی چسب لاغری ران و ساق پا که باید چسب های خوب را بشناسید ، مثلا چسب لاغری ساق و ران پا واندر پچ اصل کره مفید است ولی روی چسب های تقلبی اصلا حساب باز نکنید

آشنایی با چسب لاغری گیاهی واندر پچ Wonder pach

چسب لاغری ساق پا مدل شکمی بوده که بر روی قسمت ران و ساق پا به مدت شش تا هشت ساعت در روز قرار می گیرد و یک روز در میان باید استفاده شود.در بسته آن شش عدد چسب وجود دارد که برای مصرف ده روز استفاده می شود و برای دوره یک ماهه که توصیه می شود توسط پزشکان ، باید سه عدد چسب لاغری ران پا و ساق پا را خریداری نمایید.

تاییدیه های چسب لاغری ران و ساق پا

این چسب با داشتن بارکد اصل بودن خود را نشان می دهد و از این طریق اصل بودن محصول قابل پیگیری است.این چسب دارای تاییدیه های فراوانی است و گواهینامه های زیادی را دریافت کرده است که با سرچ در اینترنت می توانید این موضوع را ببینید.این محصول همچنین دارای تاییدیه اف دی ای FDA آمریکا نیز اتس

مواد تشکیل دهنده چسب لاغری ساق و ران پا واندر پچ

شاید برایتان جالب باشد ولی این چسب بر خلاف چسب های دیگر تمام موارد تشکیل دهنده این پد چسبی لاغری از گیاهان طبیعی و عصاره درختان است که دارای خواصی همچون از بین بردن سلولیت ، ضد چاقی و چربی سوزی ، جلوگیر از چربی بدن ، سفت کنندگی ، بهبود متابولیسم و گردش خون را همراه خود دارد

چسب لاغری ران ، چسب لاغری ساق پا ، چسب لاغری Wonder Patch ، چسب لاغری ران و ساق پا Wonder Patch

مدت زمان استفاده

برای گرفتن بهترین نتیجه طبق نظر کارشناسان لاغری استفاده منظم در یک دوره دو ماهه اثرات قطعی در کاهش سایز و کاهش وزن بدون هیچگونه عارضه جانبی خواهد داشت .دقت داشته باشید که چسب لاغری Wonder pach فقط برای استفاده خارجی بر روی پوست است و نباید بر روی زخم یا قسمت های باز بدن استفاده شود. وجود مقداری سوزش یا قرمز شدن پوست در حین استفاده از چسب لاغری واندرپچ کاملا طبیعی است و نگرانی خاصی ندارد

مزیت چسب لاغری ران و ساق پا

طبق اعلام شرکت واندر پچ این چسب عملیات سم زدایی را هم انجام می دهد. استفاده از چسب لاغری واندرپچ Wonder pach بر خلاف قرص ها و رژیم های غذایی سنگین کاملا بی خطر و بدون ریسک است و عوارض است.توجه داشته باشید که چسب لاغری را حداکثر باید ۸ ساعت در روز استفاده کنید و فرقی نمی کند در در چه محلی باشید.خواب باشید یا مشغول کار.در ضمن مواد نگهدارنده ندارد توصیه شده جهت نتیجه بهتر حتما مقداری ورزش و تحرک روزانه و رژیم غذایی (نخوردن عوامل چاق کننده و نیز شام سبک در بعد از ساعت ۷ شب به بعد) در برنامه روزانه خود داشته باشید

اندازه های چسب

عرض این چسب های ۳۱۵ میلیمتر است و طول آن ۱۹۸ میلیمتر میباشد.

نکاتی برای جدا سازی چسب ها

برای جدا کردن این چسب حتما قبل از جداسازی آن را خیس کنید تا راحت بلند شود.سعی کنید قبل از رسیدن به ۸ ساعت کامل آن را جدا کنید .اجازه ندهید بیشتر از ۸ ساعت چسب روی بدن بماند.این کار باید یک روز در میان انجام شود و استفاده تا دو ماه بهترین زمان مصرف است.برای خرید اینترنتی چسب لاغری ران و ساق پا روی آیکون کلیک نمایید و محصول را خریداری نمایید.ضمنا خرید نقدی ۱۰ درصد تخفیف دارد.برای خرید پیامکی این محصول کافیست شماره ۲۸۹۴۲۲۶۴  را به شماره ۱۰۰۰۴۴۱۰ پیامک دهید تا با شما تماس بگیریم.

قیمت محصول : ۲۰۰۰۰ تومان – قیمت خرید نقدی : ۱۸۰۰۰ تومان



:: بازدید از این مطلب : 683
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : روغن شترمرغ اصل

شعر در مورد پرسپولیس

شعر در مورد پرسپولیس

با مجموعه شعر در مورد پرسپولیس قهرمان ، اشعاری زیبا و کوتاه در مورد پرسپولیس ، زیباترین شعر در مورد پرسپولیس و استقلال در سایت پارسی زی همراه باشید

اشعار پرسپولیس

حمله بکن به تیم ها تا بزنی گل قشنگ

سرور ما، تو گل بزن جــــــان جهان آسیا

گل بزنی به تیم ها شاد کنی تو قلب ما

بازیـــکن ، تو گل بزن تیــــــم جوان آسیا

⇔⇔⇔⇔

تیم عزیز کشورم پرسپولیس خوب ما

نام قشنگ و خوب تو نام گـــران آسیا

جان جوان ما توئی قلب گران ما توئی

نرگس خوب ما تویی قرمز جـــان آسیا

مونس جان من تویی ای گل سرخ و با صفا

جـــــان و تنم فدای تو قلب کیـــــــان آسیا

⇔⇔⇔⇔

کو میوه ای که باشد ,آبی در این زمانه

این هم بود یکی از صد افتخار قرمز

خواهم گذر نماید از روی ریل قلبم

بی لحظه ای توقف ,سیل قطار قرمز

من مخلصی هستم عاشق رنگ قرمز

دلخواه من همیشه باشد تیم قرمز

⇔⇔⇔⇔

ای لشکر سرخ تهران آماده باش آماده باش

بهر تصاحب یه جام آماده باش آماده باش

⇔⇔⇔⇔

ازشوق قهرمانیت دلها همه شیدا شده

ازعاشقان سرخ تو استادیوم غوغا شده

در قلب این هواداران شوری زنو پیدا شده

⇔⇔⇔⇔

دعای هوادارتون همیشه همراهتون

خدانگه دارتون خدانگه دارتون

هیچکی جلودار تو نیست

نمرهء فوتبال تو بیست

قرمز رنگ پیرهنت

با سرخی خونی کیست ؟

⇔⇔⇔⇔

شدیم در ابتدا کلی کلافه

رسیدیم ما به وقت های اضافه

داماش گل زد با یک اقبال سوری

مساوی شد با گل محمد نوری

توی وقت اضافه خوب دویدیم

بازی را به پنالتی ها کشیدیم

هادی و سید و حسین ماهینی

کریم انصاریفر ، علی کریمی

هزاران عشق و شور در سر ، داشتند

گلهای سرخ توی دروازه کاشتند

مبارک باشد این بازی پر بار

⇔⇔⇔⇔

یه پرسپولیس/ یه ایران / یه تیم پراز دلیران

گرچه حریفت قدره اما تو میشه قهرمان

⇔⇔⇔⇔

می نویسم بر فراز اسمان،

پرسپولیس قرمزترین عشق جهان

می نویسم بر سر کوه بلند،

پرسپولیس فرمانروایی سربلند

می نویسم بر تن اب روان،

پرسپولیس تیم همیشه قهرمان

می نویسم بر شقایق های سرخ،

پرسپولیس گلزاری از گلهای سرخ

می نویسم خط به خط بر برگ ها،

پرسپولیس محبوب و عشق قلب ها

⇔⇔⇔⇔

با استارتی که داره لیگ برتر

مریضی های قلبی میشه بیشتر

فشار خون میره بالا  و  پایین



:: بازدید از این مطلب : 848
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : روغن شترمرغ اصل

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی , طرز تهیه فرنی با شیر خشک , طرز تهیه فرنی نشاسته , طرز تهیه فرنی آرد برنج 

فرنی (Ferni) که در برخی قسمتهای شبه‌قاره هند مشابه زبان فارسی phirni نامیده می‌شود غذایی است که با آرد برنج و شیر و سایر افزودنیها پخته می‌شود و معمولا همراه غذای اصلی یا به عنوان دسر مصرف می‌شود. در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره تزیین و طرز تهیه فرنی ساده با نشاسته و شیر خشک و مادر برای نوزاد + فرنی اصفهانی و مشهدی در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

فرنی نوعی دسر است که از ترکیب آرد و شیر به دست می‌آید. این دسر خوشمزه که بسیار پرطرفدار هم است را می‌توانید به عنوان میان وعده حتی برای کودکان یا در ایام ماه مبارک رمضان به عنوان افطاری میل کنید. فرنی را می‌توان هم با آرد برنج درست کرد، هم با آرد نشاسته به دو صورت گرم و سرد سرو کرد. فرنی را معمولا با عسل، شکر، مربا یا شیره انگور شیرین می‌کنند و با چاشنی‌هایی مثل دارچین و گل محمدی تزیین و مزه‌دار می‌کنند.

طرز تهیه فرنی با نشاسته

  • ۲ لیوان شیر (خرید انواع شیر کاله از دیجی‌کالا)
  • ۲ قاشق سوپ خوری شکر
  • ۲ قاشق سوپ خوری نشاسته
  • گلاب و وانیل به مقدار دلخواه

در ابتدای کار شیر سرد را درون قابلمه ریخته و هم بزنید و چند دقیقه اینکار را ادامه دهید تا خوب مخلوط شود.

سپس شکر و نشاسته را اضافه کنید و قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا غلظت آن به مقدار دلخواهتان برسد.

سپس گلاب، وانیل و هر نوع افزودنی دلخواه را اضافه نموده و بعد از مخلوط شدن قابلمه را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج برای نوزاد , طرز تهیه فرنی زعفرانی با نشاسته , طرز تهیه فرنی با آرد گندم , طرز تهیه فرنی با آرد برنج و نشاسته

علاوه بر فرنی با آرد برنج، فرنی با نشاسته نیز تهیه می‌شود. در این دستورالعمل، نشاسته را داخل اندکی آب سرد حل کرده و سپس شیر و شکر (در صورتیکه با مربا یا عسل یا شیره انگور میل نشود) را به آن اضافه می‌کنیم. مخلوط را روی حرارت دائم به هم می‌زنیم تا سفت شود. سایر دستور پخت همانند فرنی با آرد برنج است. می‌توان فرنی را یه صورت کاکائویی و زعفرانی نیز سرو کرد. برای فرنی کاکائویی کافی است مقداری کاکائو به فرنی اضافه کرد؛ و برای نوع زعفرانی یک قاشق زعفران آب کرده به آن اضافه می‌کنیم.

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

به نظر می‌رسد که پخت فرنی با آرد برنج طرفداران بیشتری دارد. و این نوع فرنی یک دسر ایرانی محسوب می‌شود. 

مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد برنج

  • ۲ لیوان شیر (خرید انواع شیر کاله از دیجی‌کالا)
  • ۲ قاشق سوپ خوری سر پر آرد برنج
  • نصف لیوان آب
  • ۴ قاشق سوپ خوری شکر
  • ۱ قاشق غذاخوری گلاب

ابتدا شیر سرد را در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و شکر را اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد در شیر سرد حل شود. قابلمه را روی حرارت گذاشته و آب را به آن اضافه کنید و مرتباً هم بزنید. حواستان باشد که هم زدن را متوقف نکنید چون این کار باعث می‌شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتباً آن را هم بزنید تا کمی غلیظ شود. گلاب را اضافه کنید. اگر مایل بودید می‌توانید کمی وانیل نیز به این دستور اضافه کنید و همچنان آن را هم بزنید تا فرنی شما به غلظت مورد نظرتان برسد.

فرنی را باید سریعا تا داغ است و سفت نشده درون ظرف مورد نظرتان بریزید.

دقت داشته باشید که فرنی بعد از سرد شدن کمی سفت می‌شود پس حواستان باشد وقتی آن را از روی حرارت بر می‌دارید نه سفت باشد نه آبکی!

فرنی شما حاضر است. تزئین کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

خواص فرنی

مصرف فرنی برای صبحانه بسیار مفید و پرخاصیت است و می تواند خاصیت های بی شماری از جمله پیشگیری از بروز انواع سرطان ها در بدن شود مواد مورد استفاده برای تهیه فرنی از ویژگی های ضدسرطانی مفیدی برخوردار هستند.مطالعات اخیر دانشمندان نشان می‌دهد که خوردن «فرنی» ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.فرنی ارزش غذایی بالایی دارد و مواد ترکیبی آن حاوی ویتامین ب و مفید برای بدن هستند. اگر به جای شکر در آن عسل بریزید تبدیل به یک معجون لاغری بی نظیر می شود.

مطالب مرتبط

طرز تهیه پوره سیب زمینی طرز تهیه حریره بادام



:: بازدید از این مطلب : 767
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : روغن شترمرغ اصل

گوشت گراز

گوشت گراز ,گوشت گراز حلال یا حرام,گوشت گراز چه حکمی دارد,گوشت گراز حلال,گوشت گراز خوردنی است,گوشت گراز چه خاصیتی دارد,گوشت گراز چرا حرام است,گوشت گراز حرام

گوشت گراز , گوشت گراز حلال یا حرام , گوشت گراز چه حکمی دارد , گوشت گراز حلال

توضیحاتی در مورد گوشت گراز

همانطور که می دانید گراز یا خوک وحشی اورآسیا نوعی خوک است که اجداد بیشتر خوک‌های اهلی هست. این حیوان وحشی بومی بیشتر مناطق شمالی و مرکزی اروپا، نواحی مدیترانه‌ای (از جمله کوه‌های اطلس در شمال آفریقا) و بیشتر مناطق آسیایی است.بر اثر شکار بی رویه  نسل این حیوان در شمال آفریقا و برخی نقاط اروپا منقرض شده‌است. گراز توسط انسان به نقاط دیگر دنیا از جمله بخش‌های از ایالات متحده و کشور آرژانتین و نیز استرالیا برده شده‌ است. گراز دارای ناخن‌های درازی است که در صورت مواجهه با خطر ناخن می‌کشد و گاز می گیرد. در این مطلب از سایت جسارت در مورد گوشت گراز صحبت میکنیم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد.

طعم گوشت گراز

تحقیقات تاریخی نشان داده است برای قرن ها گوشت گراز به عنوان یک غذای لاکچری توسط اشراف اروپا مورد استفاده قرار میگرفته است.این گوشت مناسب کسانی است که دنبال غذایی با طعم خاص هستند. طعم گوشت بسیار قوی و پیچیده است و با دیگر گوشت ها قابل مقایسه نیست .طعم و عطر این گوشت بسیار قوی است و بدبو یا بد مزه نیست . گوشت خوک  نسبت به گوشت گراز سبک تر است . از نظر ظاهری گوشت گراز تیره تر از سایر گوشت ها است. این گوشت بسیار سالم است و میکروب و بیماری نمی‌توانند در آن رشد کنند.♥

شکل ظاهری گراز

بدن گراز بسیار متراکم است، سر بزرگ و پاها نسبتاً کوتاه است. خز او از موهای زبر و ضخیم و بلندی است که در پشت سر و گردن تا شانه و تا وسط بدن بلندتر است. رنگ آن از خاکستری تیره تا سیاه و قهوه‌ای متغیر است. اما در نواحی مختلف تنوع رنگی زیادی مشاهده می‌شود به‌طوری‌که گرازهای مایل به سفید در آسیای میانه دیده شده‌اند. گرازها در بچگی روشنتر همراه با خطوط قهوه‌ای هستند اما با بالا رفتن سن این خط‌ها کمرنگ تر شده و در بزرگسالی خاکستری یا قهوه‌ای تیره می‌شوند. گرازهای نر بزرگسال از ۱۰۰ تا ۱۵۰ سانتیمتر طول دارند و ارتفاعشان از شانه تا زمین به ۹۰ سانتیمتر می‌رسد. میانگین وزنشان بین ۶۰ تا ۷۰ کیلوگرم می‌باشد. با وجود این، تفاوت وزن در میان گرازها زیاد است گزارشهایی از شکار گراز به وزن ۱۵۰ کیلوگرم و حتی گزارشی از یک نمونه فرانسوی در سال ۱۹۹۹ به وزن ۲۲۷ کیلوگرم نیز شده‌است. گرازهای کوه‌های کارپات به وزن ۲۰۰ کیلوگرم ثبت شده‌اند و این در حالی است که گرازهای روسی و رومانیایی می‌توانند به وزن ۳۰۰ کیلوگرم نیز برسند. بچه گراز برفی در هانوور، آلمان دندانهای آن‌ها می‌تواند برای دفاع و جنگیدن و حفر زمین به کار آید. عاج‌های یک نر بزرگسال حدوداً ۲۰ سانتیمتر می‌شود که به ندرت بیش از ۱۰ سانتیمتر آن بیرون از دهان می‌آید. اما در مواردی استثنایی طول عاج به ۳۰ سانتیمتر نیز رسیده‌است که در بیرون از دهان به شکل خمیده و به طرف بالا آمده‌است. در جنس ماده دندان‌ها کوتاهتر است و به‌طور استثنایی در ماده‌های مسن به صورت خم شده درآمده‌اند. حساسیت بویایی گراز ۲۰۰۰ برابر انسان است

تفاوت گوشت گراز و خوک

تفاوت اصلی گراز و خوک به تغذیه و میزان فعالیت آن ها مرتبط است. خوک ها معمولا در مزارع پرورش داده شده و تغذیه یکسانی دارند و به همین دلیل گوشت آن ها طعم و عطر سبک تری دارد اما گراز تغذیه متنوع تری داشته و همچنین از لحاظ فیزیکی هم فعالیت بیشتری دارد که همین امر باعث تفاوت نسبت ماهیچه/چربی در گوشت آن میشود. گراز ها برعکس خوک ها در یک محوطه محدود نگهداری نمیشوند و بصورت وحشی و آزادانه در طبیعت رشد و تولید مثل میکنند. گرازها تقریباً هر چیزی را که قابل خوردن باشد می‌خورند در صورتی که خوک ها تنوع غذایی کمتری دارند و بیشتر گیاه خوار هستند. از دیگر تفاوت های گوشت گراز با خوک این است که گراز های وحشی بصورت طبیعی رشد میکنند و از هورمون ها و مواد شیمیایی ، در امان هستند. خیلی ها فکر میکنند که گوشت خوک و گراز خیلی شبیه یکدیگر است اما گوشت گراز تیره و قرمز است و چربی و کلسترول بسیار کمی دارد. افرادی که میخواهند رژیم غذایی سالم تری داشته و در عین حال طعم خوب را قربانی نکنند، میتوانند گوشت گراز را جایگزین گوشت خوک و گاو کنند. گوشت گراز پروتئین زیادی دارد و سرشار از چربی های غیر اشباع و روی (زینک) میباشد. از دیگر مواد غذایی و مواد معدنی ارزشمند گوشت گراز میتوان به مقادیر زیاد آهن، نیاسین، سلنیوم، تیامین و ویتامین ب6 اشاره کرد. سدیم (نمک) موجود در گوشت گراز نیز بسیار اندک است.

تغذیه گراز

گرازها تقریباً هر چیزی را که قابل خوردن باشد می‌خورند و از نظر تنوع غذایی با انسان رقابت می‌کنند. غذاهای گیاهی مانند ریشه و ساقه و برگ و دانه‌های مختلف و غلات و حبوبات و میوه‌جات و غذاهای حیوانی چون انواع بی‌مهرگان همچون حشرات و لارو آنها، کرم خاکی، حلزون، و مهره‌دارانی چون ماهی، جوندگان، قورباغه‌ها و مارمولک‌ها و لاشه حیوانات بزرگ. یک گراز ۵۰ کیلویی به حدود چهار تا چهار هزار و پانصد کیلوکالری انرژی در روز نیاز دارد و بیشتر منابع غذایی خود را با کندن زمین پیدا می‌کند. آن‌ها در این جستجوها قسمت‌های زیرخاکی گیاهان و حیوانات نقب‌زن را پیدا می‌کنند. سرخس‌ها، علف فر و ریشه و پیاز علف‌ها از غذاهای گیاهی مورد علاقه گرازها در اروپای غربی هستند اما مهم‌ترین منبع غذایی آن‌ها در تقریباً تمام نقاط میوه درختان بلوط و راش است که کربوهیدرات کافی برای بافت چربی آن‌ها را فراهم می‌کند. آن‌ها در هنگام کمبود غذا به کشتزارها سر می‌زنند و پوست درختان و قارچ‌ها را هم می‌خورند. گرازها گاهی حیوانات کوچک مثل بچه گوزن را هم شکار می‌کنند و از جوجه و تخم پرندگان هم تغذیه می‌کنند. گرازهای دلتای ولگا و رودخانه‌ها و دریاچه‌های قزاقستان به‌طور مرتب به صید ماهی‌هایی چون کپور و کُلمه می‌پردازند. شکار جوجه‌های حواصیل و قره‌قاز، صدف‌های دوکپه‌ای و موش‌ها و موسکرات‌های به دام‌افتاده نیز در دلتای ولگا دیده شده‌است. دست‌کم یک گزارش از شکار ماکاک رادیاتا توسط گراز در جنوب هند نیز در دست است.



:: بازدید از این مطلب : 4284
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 29 ارديبهشت 1398 | نظرات ()